Kıbrıs özel dedektif bürosu hizmetleri

 Kıbrıs Özel Dedektif Hizmetleri


Yavru Vatan Kıbrıs'da gerek nüfus yoğunluğunun az olması ve çoğu kişinin isim olarak da olsa birbirini tanıması, gerekse ülkede bir özel dedektif bürosu açmanın şartlarının zor olması nedeni ile Kıbrıs'da özel dedektif hizmetlerini bütün firmalar Türkiye'den organize etmektedir. Bu neden ile bir özel dedektif tutmak istiyorsanız ve Kıbrıs firmasıyım diyor ise mutlaka firmanın ofisine gidiniz ve vergi levhasını kontrol ediniz.

Profesyonel bir özel dedektif hizmetinde ekip çalışması şarttır ve normal bir araştırma takip hizmetinde en az 5 kişilik ekip çalışmak zorundadır. Nedenini kısaca özetler isek ortalama çalışma süreleri 1 hafta ile 20 gün arasındadır. Bir kişiyi tek bir şahsın 1 hafta bile takip edebilmesinin tek sonucu ya farkedilmektir ki bu ne sizin ne de bizim isteyeceğimiz bir durumdur ya da devamlı şahsı kaybetmesi ile sonuçlanır ve sizde ucuz diye tuttuğunuz o kişiye yaptığınız ödeme sonucunda eliniz boş kalır.

Bir özel dedektif ile nasıl anlaşırsınız?
Firmaların farklı sistemleri olabilir. Ama biz Kıbrıs'da bir çalışmaya başlamadan önce  telefonda sizden bilgileri (özel aracı var mı, oturduğu ve çalıştığı semt gibi) bilgileri alarak size nasıl bir çalışma yapılacağını tavsiye ediyoruz ve bir fiyat teklifi sunuyoruz. Eğer şartlar sizin ve bizim için uygunsa ödemenin %5 lik kısmını Kıbrısa gelmeden önce sizden talep ediyoruz ve şirket yetkilimiz Kıbrıs'a geliyor. Karşılıklı görüşmemizde gizlilik sözleşmemizi yapıp faturanızı kesiyoruz ve anlaştığımız rakamın (çalışma şartlarına göre telefonda belirlenen kısmı) %50 sini (kapora olarak verdiğiniz %5 dahil olmak üzere) talep ediyoruz. Ödeme yaptıktan sonra 2 günlük bir ön araştırma süreci oluyor. Şahsı tespit etme verdiğiniz adres ve diğer bilgilerde sormamız gereken bir konu var mı bunları görüp size sormamız gerekiyorsa soruyoruz. ve akabinde çalışmaya başlayarak kamuya açık alanlarda görsel belgelerle şahsı araştırmaya başlayıp bunları dosya olarak çalışma bitiminde teslim ediyoruz.Kalan bakiyeyi de dosya tesliminde talep ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşmak isterseniz. 
Akçayel Özel Dedektif Bürosu İletişim Bilgileri:
Gsm      : 0505 518 8556
Telefon : 0216 3498373
Mail      : iletisim@dedektif.gen.tr



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kıbrıs özel dedektif